Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Oxana (1971 niezalogowanych)
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Cos ci powiem bogdanor1.Napewno nie gadasz perfekt po norwesku,i nikt z norwegow cie tego nie wypomina.A na temat mleka pod nosem to przesadzilas.Jestem tylko o 10 lat mlodszy od ciebie.(Jezeli to prawda co napisalas o sobie)"I poczytaj jak" pisza"prawdziwe polacy."Chodzilo mi o tym jak pisza inni.Mysl troche.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
I wracajmy do tematu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
iwona kicińska
(solaiwona)
Nowicjusz
Pięknie znajdzie się paru takich na robia bałaganu a pózniej inni są mieżeni jedną miara.Nasi rodacy gdzie by nie byli predzej czy pózniej wszystko spieprzą .Wstyt człowiekowi za takich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
A co ty tu robisz -dron68. ,bo ja jak wszyscy inni pracuje i mieszkam tutaj . A co do nauki polskiego -bylbys chyba ciezkim do nauki uczniem . Moze to ty sie tutaj zle czujesz ? I ciekawa jestem jak u ciebie z norweskim ? Jezeli tak swietnie jak z j.polskim -Wyrazy wspolczucia !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Kobieto skad w tobie tyle jadu?? Masz jakies problemy ze soba ze wyzywasz sie na innych?
Rozumiem ze jestes nadczlowiekiem, kobieta idealna, nieomylna, wyuczona, mowiaca plynnie kilkoma jezykami...tylko pozazdroscic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Powiem ci ze swietnie sie dogaduje z norwegami.I z polakami tez.Co nie powiem o tobie.Ty masz jakis problem.Moze nieudany zwiazek?Albo menopauze.Zajzyj do apteki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
K L:
(noen)
Wiking
Daruj sobie kobieto ,czy nie widzisz ze przesadzasz .Broda wyzej nosa.Poliglotka he he he he
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok